Уважаеми влюбени, винолюбители и почитатели на хубавата българска музика, с радост искаме да Ви поканим да споделите празника си с нас на по чаша вино ,,ШаТони” и романтичните песни на Веселин Маринов и майсторите на родопската музика – Стефан Янев и Любомир Петов.

Вечерта ще започне от 18:00 часа с обиколка на винарна ,,ШаТони” и дегустация на три вина от актуалните реколти на избата.

От 19:00 часа  DJ Ицо ще ни приветства с ,,Добре дошли”, а ние- екипът на винарски комплекс ,,ШаТони” ще ви поднесем изискана празнична вечеря, уютна обстановка и незабравимо преживяване.    

Вечерта ще започне с празнично хоро за здраве и берекет под звуците на родопската гайда и космическия глас на Любомир Петов, а любимецът на малки и големи – Веселин Маринов ще ни изпее своите истории за страстта и вълнението от любовта, както и за чувството да се наслаждаваш на доброто вино, а ние знаем, че то е от винарска изба ,,ШаТони”.

За да бъде още по-приятно изживяването, сме подсигурили безплатен транспорт от град Мездра /от паркинга на хипермаркет ,,Ариел”/ до винарски комплекс ,,ШаТони” и обратно.

График на транспорта:

  • От град Мездра – 17:30 часа и след това на всеки 15 минути до 20:00 часа.
  • От винарска изба ,,ШаТони” – 23:00 часа и след това на всеки 30 минути до 01:30 часа.

За нас  ще бъде удоволствие да споделим празника на виното и любовта и да вдигнем наздравици с вино ,,ШаТони”. Очакваме Ви!

Събитието е с предварителна резервация и куверт от 110,00 лева.

За резервации: 088 839 5015

Да отпразнуваме заедно празника на виното и любовта

Enable Notifications OK No thanks