Етикети на продукта

Бели вина от Винарска изба ШаТони

За почитателите на свежия аромат и вкус, както и на бялото вино за своята първа реколта вино във  Винарска изба “ШаТони” заложихме на три вида бели вина от широко познатите сортове – Совиньон блан, Шардоне, и Верментино.

Совиньон Блан

Совиньон Блан е един от най-предпочитаните и търсени от потребителите вина, дали заради добра маркетингова стратегия, емоционални вкусови асоциации, свързани с екзотични дестинации, препоръки от приятели или сляпо следване на масови тенценции, няма как да се отрече, че любимецът на масовото винено съзнание в последното десетилетие несъмнено се казва Совиньон блан.

Шардоне

За Шардонето се говори като за нарицателно за бяло вино, не само в България, но и по целият свят. Енолозите обичат да работят с Шардоне. Сортът предоставя свобода по отношение на стилистиката и намира широка интерпретация при съчетаването с храни.

Верментино

За да бъдем в унисон с ярките емоции, морските блянове, планинските висини и бохемските градски разходки решихме да изберем компанията на Италианския сорт вино – Верментино. Верментино от ШаТони е чудесен комплимент за предстоящия уикенд, който определено ще погъделичка вкусовите ви рецептори.

Enable Notifications OK No thanks