Етикети на продукта

Червени вина от Винарска изба Шатони

Каберне Фран

Един от най-старите култивирани сортове грозде Каберне Фран често остава в сянката на своя роднина Каберне Совиньон. За това ние – екипът на Винарска изба ”ШаТони”’ решихме да му отдадем индивидуалното внимание, което заслужава! Сортът притежава редица качества, които всеки почитател на червени вина не може да подмине. Чаша Каберне Фран може да бъде толкова приятна в студен зимен ден, колкото и леко охладена за горещ летен следобед!

Каберне Совиньон

Каберне Совиньон е един от най-популярните червени вина в света. -технолога Красимир Андреев, описва виното като сухо, с плодов вкус и леко тръпчив послевкус. Усещат се тонове на къпини, горски плодове и нотка на билки.

Мерло

Мерлото е перфектния избор, когато имаме нужда от червено вино. Вкусовите характеристики на Мерлото са изключително интересни. В чашата си можем да усетим дъх на черна череша, слива, шоколад и сушени билки. Консумацията на Мерло се отразява отпускащо на тялото и може да бъде истинска радост за сетивата. Не бива да забравяме, че удоволствието от пиенето на вино се крие в това да усетим аромата му и да се насладим на божествения му вкус.

 

 

 

Enable Notifications OK No thanks